Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Οι ΑΝΟΗΣΙΕΣ των ζωδιακών κύκλων και γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΕΣ οι σχετικές θεωρίες. Η επίδραση αυτών στην ψυχολογία των παιδιών.

Φίλοι μου

Σήμερα θα παρουσιάσω μια απλή λογική που δείχνει πόσο ΠΟΝΗΡΑ δουλεύουν τον κόσμο τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ της κοινωνίας που εμπορεύονται τους ζωδιακούς κύκλους.

Είναι τόσο αφελής ορισμένοι που παρασύρονται και δίνουν χρήματα σε χαρτορίχτες καφετζούδες και ακόμη και στα τηλεοπτικά ΥΠΕΡΠΑΡΑΣΙΤΑ που ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ με τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα που απαντούνται ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αν μελετήσει κάποιος τον τρόπο που έχουν οριοθετηθεί τα χαρακτηριστικά θα διαπιστώσει ότι σε κάθε κατηγορία ζωδίου αναφέρονται ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά τα οποία τονίζονται αναλόγως με ελάχιστη διαφορετικότητα στην κάθε αλλαγή του ζωδίου που αναφέρονται.

Έχει στηθεί λοιπόν μια πλεκτάνη που έχει τις ρίζες της στα βάθη των αιώνων και αρχίζει με το γνωστό Κινέζικο Ωροσκόπιο και ολοκληρώθηκε στην Αρχαία Αίγυπτο με τους σημερινούς γνωστούς ζωδιακούς κύκλους.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι λίγο οξύθυμος, λίγο εκεντρικός, λίγο εγωπαθής, λίγο εκδικητικός λίγο... λίγο .... λίγο θύμα, λίγο ανόητος για να ξεγελαστεί από τα επίκτητα χαρακτηριστικά που του αποδίδονται αν και ΠΟΤΕ δεν σκέφτηκε κατά πόσο τα καλλιέργησε ο ίδιος ή ίδια από μικρή επειδή έτσι του- της είπαν ότι είναι οι Δύδιμοι ή οι Κριοί ή οι Σκορπιοί κλπ.

Έτσι λοιπόν στα ζώδια του αέρα υπάρχουν τα λόγια του αέρα και τα πρασινα φούμαρα. Στα ζώδια της φωτιάς υπάρχει ο καπνός ενός τσιγάρου που καίει την λογική ενώ στα ζώδια του νερού υπάρχει ένα κύμα που παρασέρνει τον νου στην φαντασία αυτών που μας ξεγελούν με τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ τους.

Σοβαρευόμενος θα εξηγήσω γιατί είναι ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΑΝΟΗΣΙΕΣ οι ζωδιακοί κύκλοι.

Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στην ιδιοσυγκρασία κάθε ατόμου είναι ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΠΙΚΤΗΤΑ.

Θυμίζω τα λόγια πολλών Αγίων της Ορθόδοξης εκκλησίας μας που ΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι κάθε ψυχή γεννιέται ΠΑΝΑΓΝΗ.

Πως λοιπόν εσείς ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ΕΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ τους ζωδιακούς κύκλους ένα νεογέννητο μωρό που ακόμη δεν έχει πράξει το παραμικρό το χαρακτηρίζετε Σκορπιό και θεωρείτε ότι στη ζωή του θα έχει το δηλητήριο αυτού του θανάσιμου ζωιφίου;

Τι σας έφταιξε το Νεογέννητο και επειδή γεννήθηκε την μήνα Ιούνιο το χαρακτηρίζετε ως διπρόσωπο;

Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ λόγος σας παρασέρνει τα κορόιδα αλλά εγώ θέλω να ξυπνήσουν και να μείνετε νηστικοί και να πεινάσετε, που χαρακτηρίζετε νεογέννητα τα μωρά που δεν αποφάσισαν ακόμη στην ζωή τους και που στη συνέχεια αποφασίζουν και υπηρετούν την αγάπη σε βαθμό ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ αλλά για εσάς παραμένουν δηλητηριώδη παράσιτα σαν και εσάς που δηλητηριάζετε τις ψυχούλες ευαίσθητων γυναικών που ζουν με την πίκρα ότι ποτέ δεν θα είναι αγαπητές επειδή ανήκουν στο ζώδιο του σκορπιού.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ξεδιάντροποι που καλλιεργείτε το κακό με τον ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ αφού το κοριτσάκι που πιστεύει στα ζώδια μαθαίνει και βάζει στην ψυχή του το δηλητήριο του σκορπιού.

Για να είμαι δίκαιος, όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας αλλά τα μωρά καλούνται όταν μεγαλώσουν να φτύσουν ελαττώματα που καλλιεργήσαν γιατί κάποιοι ΑΓΥΡΤΕΣ τα έπεισαν ότι τα έχουν, ενώ ΠΟΤΕ δεν υπήρχαν στην ψυχούλα τους.

Εδώ κάπου θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Κυρίου που είπε "αλλίμονο σε όσους δεν προσέξουν τα παιδιά όσο πρέπει". Αλλίμονο σε όσους γίνουν ψευδοπατέρες και θα θρέψουν το μίσος στην καρδιά των παιδιών. Εκφράστηκα με δικό μου τρόπο στην διδασκαλία του Ευαγγελίου αποδίδοντας τα νοήματα αγάπης που περικλείονται στις ΠΑΝΣΟΦΕΣ και ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΤΕΣ φράσεις που υπάρχουν εκεί.

Θα κλείσω με την απόδειξη ότι πράγματι τα μωρά γεννιούνται ΠΑΝΑΓΝΑ αφού ο Κύριος προέτρεψε όλους μας να έχουμε καρδιά αγνή και ΚΑΘΑΡΗ όπως των μικρών παιδιών.

Θυμίζω ότι παρουσίασα την Κλίμακα της Ορθοδοξίας η οποία είναι Πνευματικοί αγώνες που διώχνουν κάθε επίκτητο χαρακτηριστικό που αφορά μνησικακία (δηλητήριο σκορπιού), εγωπάθεια, ζήλεια και άλλα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στους ανθρώπους επειδή γεννήθηκαν απλά μια ημέρα του χρόνου που ενώ είναι ημέρα χαράς για αυτούς γίνεται ημέρα πίκρας μιας ζωής για ορισμένες ευαίσθητες ψυχούλες που πιστεύουν τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ των ζωδιακών κύκλων.

Αν αποβληθούν τα χαρακτηριστικά που μας αποδώθηκαν και καλλιεργηθεί η αγάπη, θα αλλάξουμε μήνα γέννησης και θα ανήκουμε πλέον σε άλλο ζώδιο; Μήπως θα λέγεται αυτός ο μήνας της αγάπης που αφορά νοήμονες ανθρώπους;

Τα μαθηματικά έχουν μία απάντηση για όλα και είναι η πρώτη επιστήμη που γεννήθηκε από την μητέρα των επιστημών την φιλοσοφία. Η φιλοσοφία ήθελε την ανάπτυξη λογικής και οι τρόποι απόδειξης που διδάσκονται ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ είναι οι μέθοδες απόδειξης που χρησιμοποιούν και τα μαθηματικά.

Στην σοφιστική έχουμε την ανάπτυξη μίας κυκλικής λογικής(φαύλος κύκλος) κατά το "οι Κρητικοί είναι ψεύτες" που χρησιμοποιήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα και από τους πρώτους σοφιστές, ενώ στα μαθηματικά και στην φιλοσοφία η λογική και η αντικειμενική πραγματικότητα ορίζουν τον βίο και την πολιτεία των πιο χρήσιμων επιστημών. Σήμερα με την χρήση της στατιστικής εφαρμόζονται σοφιστικές τεχνικές και πείθουν ΑΝΙΔΕΟΙ ότι ανακάψυψαν κάτι ή καλύτερα ότι έχουν πιάσει τον δεσπότη από τα απαυτά του.

Ο χρόνος λοιπόν ορίστηκε με τον μαθηματικό τρόπο ως μία συντεταγμένη και κάθε σημείο αυτής ορίστικε το μικρότερο χρονικό διάστημα dt. Το έτος είναι ουσιαστικά ένα διανυσματικό μέγεθος που αποτελείται από άπειρες χρονικές στιγμές dt. Με δεδομένο ότι το έτος δεν είναι ακριβώς σε ημέρες και περισεύουν κάποιες ώρες και λεπτά αλλά και δευτερόλεπτα είναι φανερό ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν διορθώσεις του χρόνου.

Με δεδομένο λοιπόν ότι οι διορθώσεις αλλάζουν τις ημέρες και με δεδομένο ότι μερικοί τηρούν το παλιό και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ημερολόγιο ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ να ορίσει ότι ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο;;;;

Μήπως τελικά ανήκετε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΡΟΡΙΧΤΡΕΣ σε δύο ή περισσότερα ζώδια και με πιο ωροσκόπο;;;

Μήπως ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΛΑΡΟ;;;;;;;

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο χρόνος ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και τα ζώδια ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ αφού θα μπορούσε απλά η αφετηρία των μηνών να γίνει διαφορετικά και να μην ξέρει ο καθένας από τους ΠΛΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΓΥΡΤΕΣ σε πιο ζωδιακό κύκλο ανήκει και ο ίδιος.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ως 0 της συντεταγμένης του χρόνου ορίστηκε η ο χρόνος dt κατά τον οποίο υπήρξε η γέννηση, είναι φανερό ότι το πρώτο Π.Χ. έτος είναι ουσιαστικά το -1 και ότι το 0 έτος ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Το 0 δεν είναι διανυσματικό μέγεθος αλλά μία χρονική στιγμή dt. Αυτό το έτος μηδέν προσμετράται από ορισμένους αν και ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ και τα κάνουν κουλουβάχατα σε χρονολογήσεις ιστορικές με κυριότερη την Γέννηση του Κυρίου.

Τα σχετικά τα αναφέρω για να επιχειρηματολογήσω και να εξηγήσω για τις διαφορετικές χρονολογήσεις που υπάρχουν στην βιβλιογραφία από ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη που αναπαραγάγουν ορισμένοι από άγνοια και πλανούν και άλλους οι οποίοι αδυνατούν να καταλάβουν τον ορισμό του χρόνου αλλά και φυσικά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ σωστά τα έτη τους αφού λένε ότι είναι 52 ετών ενώ στην πραγματικότητα ΔΙΑΝΥΟΥΝ το πεντηκοστό τρίτο έτος της ηλικίας τους.

1 σχόλιο:

  1. Στον παρακάτω δεσμό θα βρείτε μία καταχώρηση που αποτελεί αφαίρεση ενός όπλου των αστρολαγνών στην προσπάθειά τους να πείσουν περί του λογικού των θεωριών τους οι οποίες είναι κυκλικής φύσεως και πλανούν κατά τον τρόπο που πλανούσαν οι σοφιστές στην αρχαιότητα με την χρήση των φαύλων κύκλων.

    http://xigiorge4224.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή